Plan preventieve coronatest op locatie

Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) wil frequent en preventief testen van werknemers die geen COVID-19 klachten hebben beter mogelijk maken. Om dit te stimuleren heeft het kabinet een tijdelijke financiële regeling in het leven geroepen voor bedrijven, die hun werknemers preventief en zo nodig frequent willen laten testen als thuiswerken geen optie is. 

Om u als bedrijf toegang te geven tot deze subsidieregeling zijn wij een overeenkomst met het ministerie aangegaan.

Wanneer werkgevers preventief willen testen, adviseert het ministerie VWS dit twee keer per week te doen. Uw medewerkers krijgen direct na afname de uitslag! Als werkgever dient u te verklaren dat uw werknemers niet thuis kunnen werken. Klik hier op de verklaring in te vullen.

 

Aantal testen Prijs
1 - 10 testen (2 uur reservering testtijd) € 195,-
10 - 20 testen (2 uur reservering testtijd) € 295,-
20 - 30 testen (3 uur reservering testtijd) € 345,-
30 - 40 testen (4 uur reservering testtijd) € 375,-
>40 testen op een dag, bel 078-6104444 Offerte

Voorbeeld:
U wilt 24 medewerkers preventief laten testen. U boekt een afspraak 'Sneltest op locatie 20 - 30 stuks'. Wij komen op locatie met voldoende testmateriaal om 24 testen te kunnen uitvoeren. Hiervoor hebben we dan maximaal 3 uur testtijd voor gereserveerd. U betaalt een vast tarief gereduceerd bedrag van 295,- euro ongeacht het aantal testen. Dit bedrag is bestemd voor de organisatie, de gereserveerde testtijd professional en reiskosten. De kosten van de test zelf verhalen wij bij Rijksoverheid via de subsidieregeling.  


 

Naast deze preventieve test regeling bestaat ook nog de subsidieregeling met betrekking tot testen van werknemers met COVID-19 klachten en/of in aanraking geweest met een besmet persoon of melding CoronaMelder App. Deze gevallen testen wij gratis en kunnen per geval hier worden geboekt.