PCR test met officiële NON-COVID-19 verklaring

Ga je op reis en heb je een PCR test nodig? Nationale Coronatest van ADD Arbo biedt een COVID-19 PCR test en PCR certificaat voor reizigers. Als u voor 16:00 uur test, dan ontvangt u nog 's nacht de uitslag per e-mail. 

Door een aantal landen worden eisen gesteld aan reizigers uit Nederland. Deze reizigers uit Nederland wordt dan gevraagd om een recent negatief COVID-19 testresultaat te overleggen voordat ze het land in mogen. Wij verzorgen voor deze reizigers op afspraak testen op de aanwezigheid van COVID-19.
Veel gestelde vragen over het coronavirus en reizen van en naar het buitenland vind je op de website van de de rijksoverheid - https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen.

 

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan hier. De test voldoet aan de richtlijnen van het RIVM en aan de eisen die worden gesteld voor het officiële reisdocument. Heb je nog meer vragen? Bel: 078-6104444 (tijdens kantooruren).

Hieronder kunt u de test plannen. Na het afnemen van de test wordt het afnamemateriaal getest in het laboratorium. De volgende dag ontvangen we de resultaten en maken wij uw officiële NON-COVID-19 verklaring op in het Engels en versturen wij deze per e-mail.