Nieuwe Antigen sneltest om te testen of u nu corona heeft

  • Geen lange wachttijden
  • SARS-CoV-2 Antigen rapid test
  • Uitslag na 15 minuten

 

De PCR test blijft de gouden standaard voor het testen op het nieuwe SARS-CoV-2-virus. Het duurt echter minimaal 24  uur voordat resultaten vanuit het laboratorium beschikbaar zijn.

De Antigen sneltest geeft binnen 15 minuten testuitslag voor het Corona virus door te zoeken naar de aanwezigheid van specifieke eiwitten van het SARS-CoV-2-virus. De test heeft een zeer hoge gevoeligheid en wordt wereldwijd steeds vaker ingezet als sneltest om het Corona virus op te sporen. De test kan direct worden afgenomen bij de eerste klachten van koorts, keelpijn of neusverkoudheid. 

De Antigen Sneltest levert zeer nauwkeurige resultaten op in slechts enkele minuten na monsterverwerking, minder kostbaar dan een PCR-test en bespaart laboratoriumcapaciteit evenals de wachttijd voor een testresultaat.

Onder leiding van ons medisch team gebruiken we een door het Ministerie van Volksgezondheid goedgekeurde Antigen sneltest die binnen 15 minuten laat zien of u besmet bent met COVID-19. Sensitiviteit: 93,3% (98,2% voor monsters met Ct-waarde ≤ 33) / Specificiteit: 99,4%. De test kan direct worden afgenomen bij de eerste klachten van koorts, keelpijn of neusverkoudheid. 

 

Prijs: 65,- euro