Het laboratorium

Wij hebben een samewerking met Medische Laboratoria Dr. Stein & Collegae. Het "state of the art" laboratorium bezit de meest geavanceerde apparatuur op laboratoriumgebied en is ISO 17025 en ISO/IEC 15189:2007 geaccrediteerd. De activiteiten richten zich op de klinische chemie in de breedste zin van het woord. Hieronder vallen o.a. het analyseren van lichaamsvloeistoffen (o.a. bloed), haar en weefsels. ''Medische Laboratoria Dr. Stein", in de volksmond Lab Stein, heeft een uitstekende reputatie binnen de Nederlandse gezondheidszorg en aanpalende vakgebieden. Het Duitse laboratorium behoort met meer dan 20 medische specialisten (laboratoriumartsen), chemici, biologen, artsen-microbiologie etc. en 600 medewerkers tot 1 van de 3 grootste medische laboratoria in Europa. Zij voeren jaarlijks meer dan 5 miljoen testen uit.

 

Het Medisch Laboratorium Dr. Stein + Kollegen vormt onderdeel van de Limbach-group waarbij meer dan dertig Duitse en tientallen Europese medische laboratoria zijn aangesloten. Klik hier voor meer informatie over de certificaten en kwaliteit.

 

Negentig (90) % van de Nederlandse niet-curatieve gezondheidszorg is inzender bij Stein. Hieronder vallen nagenoeg alle nationale en regionale Arbodiensten, alle sportbonden/federaties, 12 algemene ziekenhuizen, 4 universiteiten en vele private klinieken en particuliere artsen.